Política de privacitat

Protecció de dades

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Institut Jaume Vicens Vives us informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

L'AFA de l'Institut Jaume Vicens Vives es reserva el dret a modificar la present política, informant prèviament dels canvis que s'hi produeixin a través d'aquest avís.

Vosaltres, en facilitar voluntàriament les vostres dades personals a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web i/o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritzeu expressament a l'AFA de l'Institut Jaume Vicens Vives perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat, aquelles dades remeses.

La recollida i/o tractament de les dades personals que vosaltres faciliteu tenen com a finalitat contactar amb vosaltres per donar resposta a la vostra petició i informar-vos sobre els serveis que ofereix aquesta entitat, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot per correu electrònic, SMS, MMS, WhatsApp o Telegram.

L'AFA de l'Institut Jaume Vicens Vives ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, la pèrdua i/o el tractament no autoritzat a les dades personals que vosaltres faciliteu, tenint en compte les limitacions que presenta Internet. En particular, l'AFA garanteix l'aplicació de les mesures de seguretat recollides a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD, consutable des d'aquest enllaç), normes que donen garanties a les persones en relació al tractament de les seves dades.

L'AFA de l'Institut Jaume Vicens Vives manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les vostres dades personals.

Vosaltres teniu dret a accedir a la informació que us concerneixi, rectificar-la si és errònia o oposar-vos al seu tractament mitjançant l'enviament d'una comunicació escrita a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i adjuntar una fotocòpia del vostre DNI.

Dades de navegació

Us informem que el sistema de navegació i de software necessaris per al funcionament d'aquest lloc web obtenen algunes dades personals, la transmissió de les mateixes està implícita en els protocols de comunicació d'Internet. Les dades personals recollides són les relatives a les adreces IP o noms de domini dels ordinadors utilitzats pels usuaris que es connecten al lloc i altres paràmetres relacionats amb el sistema operatiu i l'ordinador. Aquestes dades s'utilitzen únicament per obtenir informacions estadístiques anònimes sobre el lloc i per verificar el bon funcionament, i s'esborren immediatament després de la seva elaboració.